loading

PROTOCOL AS DE KUNST VAN COMMUNICEREN

In de loop der jaren is het gebruik van Protocol toegenomen. Protocol is uitgegroeid tot een belangrijk instrument en speelt heden ten dage een belangrijke rol tijdens bijeenkomsten op nationaal en internationaal niveau in zowel de publieke als de private sector. Het biedt structuur en flexibiliteit en past zich aan aan de behoeften van bedrijven en instituten.

Protocol is de kunst van communiceren op nationaal en internationaal niveau. Het speelt een rol bij het  imago en de identiteit van een persoon, bedrijf, instituut of land. Het maakt gebruik van verschillende manieren van communiceren die worden overdragen via symbolen als vlaggen, volksliederen, logo’s en uniformen. Geschiedenis, politiek, cultuur, tradities en religie zijn van invloed. Elk individu, bedrijf, instituut of land heeft eigen waarden en regels waarmee men rekening moet houden en die men dient te respecteren.

“Zonder Protocol zijn wij vanwege cultuurverschillen niet in staat om met elkaar te communiceren”.

– Addall Hamdam M. Ahmed

Worldwide

De manier van communiceren, de behoeften en verwachtingen van mensen veranderen in onze geglobaliseerde wereld.

Contact us

Maak een afspraak voor extra informatie!

Contact

KENNIS

Protocol is een belangrijk en heilzaam hulpmiddel om op een professionele wijze zakelijke en diplomatieke relaties in stand te houden.

Subscribe To Our Newsletter

Join our Protocoltoday mailing list to receive the latest news and updates from our events.

You have Successfully Subscribed!