loading

Waarom is het belangrijk te erkennen en uit te voeren de vaardigheden van zakelijk Protocol en Diplomatie in uw bedrijf

januari 20, 2017·by kcsolutions·in bedfrijfsleven

Haarlem, Nederland, 17 januari 2017
Door: Adriana Ficheroux / Flores, specialist in Protocol en Diplomacy

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het zakendoen in de nationale en internationale omgeving is het domein van protocol, interculturele communicatie en diplomatieke vaardigheden.

Als het een groot of klein bedrijf, als de eigenaar of een gezant van een bedrijf is van cruciaal belang om te worden uitgerust met een grondige kennis van het protocol, culturele en zakelijke gewoonten van de persoon of het bedrijf waarmee u wilt of zaken doet.

Het protocol is aanvaard in verschillende gebieden van het werk, want het biedt een betere structuren voor verschillende groepen mensen. Het speelt ook een belangrijke rol in diverse publieke en private sector, evenementen en ceremonies, dit is meer flexibel en word aan te passen aan veranderende situaties en behoeften.

De manieren om te communiceren, de behoeften en verwachtingen van mensen veranderen in deze geglobaliseerde wereld en de kennis van het protocol, interculturele communicatie en soft diplomatieke vaardigheden zijn relevant en nuttig instrument in een professionele omgeving in stand te houden en de betrekkingen met het verbeteren van relatie tussen klanten en zakelijke partners.

Het zal ons een genoegen zijn om in contact met u te zijn voor consulting en training!

www.protocoltoday.nl | www.facebook.com/protocoltoday | www.facebook.com/artofgiftgiving

Share this Post

Leave a Comment

Comment

Tags

Tags: , ,

Subscribe To Our Newsletter

Join our Protocoltoday mailing list to receive the latest news and updates from our events.

You have Successfully Subscribed!